Online boekpresentatie Blitz 8

Juffen, meesters, (groot-)ouders opgelet!

De online boekpresentatie van 16 november 2022 is afgelopen.
Hieronder lees je een kort verslag.

Wat is Blitz?

De AVI-serie Blitz! van Rian Visser & Lars Deltrap (ill.) is speciaal geschreven voor beginnende lezers en voor kinderen die moeite hebben met lezen. De boeken zijn bovendien gezet in een lettertype waarmee ook dyslectische lezers uit de voeten kunnen. Vanaf het verschijnen van het 1e deel van Blitz! in 2013, ontvangen auteur en uitgeverij fanmail van ouders en onderwijzers: kinderen ontdekken door Blitz! het plezier in lezen.

Online boekpresentatie

De online boekpresentatie was een feestje! Uitgeverij Gottmer feliciteerde Rian Visser en Lars Deltrap met het mooie nieuwe boek. Lars Deltrap leerde iedereen hoe je Blitz kon tekenen. Rian Visser las een hoofdstuk voor.
Er werden vijf winnaars van geloot. Zij krijgen een gesigneerd boek Blitz8: De bol met de klok thuisgestuurd. De winnaars gingen door het dak!
Tot slot mochten een paar jonge fans vragen stellen. Een van de vragen was: Komt er ook een boek 9? Zij weten het antwoord!

Boeken bestellen

Reacties gesloten.